Prezentacija BizVenture 2.0 šampionata

Otvoreno predavanje: „Digitalna transformacija na individualnom i korporativnom nivou: Studija slučaja IT kompanije Symphony“
октобар 25, 2022

Prezentacija BizVenture 2.0 šampionata

Nakon uspješno održanog BizVenture šampionata krajem 2021. godine, Univerzitet u Banjoj Luci, u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH) i Univerzitetom u Sarajevu, u novembru 2022. godine ponovo organizuje BizVenture onlajn šampionat (BizVenture 2.0). BizVenture onlajn igra je prava stvar za studentkinje i studente Univerziteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Sarajevu koji imaju želju da nauče osnove preduzetništva, testiraju svoju biznis ideju u virtuelnom svijetu i odlično se zabave.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane studentkinje i studente Ekonomskog fakulteta da dođu na informativnu prezentaciju o BizVenture 2.0 šampionatu, mogućnostima i uslovima učešća te očekivanim nagradama za pobjednike, koju će održati predstavnice UNDP BiH i Centra za razvoj i podršku istraživanju Univerziteta u Banjoj Luci. Prezentacija će se održati u četvrtak, 10.11.2022. godine u sali 3 Ekonomskog fakulteta sa početkom u 15:00 časova.

Više informacija je dostupno na https://fb.watch/geUj8RJBuy/.

Comments are closed.

EnglishSerbia